De uitvaart

Persoonlijke uitvaart volgens uw wens

Het cremeren van een overledene is een steeds vaker voorkomende keuze. Ook hiervoor bieden wij u alle mogelijkheden: van een persoonlijke plechtigheid in het crematorium naar ieders geloofsovertuiging of wens tot een asneerlating op zee of andere. Tijdens onze bespreking stellen wij u alle mogelijkheden voor naar “as-bewaring” de ene al wat meer “out-of-the-box” de andere traditioneler. Thuisbewaring, asverstrooiing, etc.
Voor het bewaren van de assen beschikken we over verschillende modellen van urnen, mini-urnen en asjuwelen.

Nabestaanden welke opteren voor een “traditionele” begrafenis kunnen uiteraard eveneens van onze dienstverlening gebruik maken. Ook voor het plaatsen van een grafmonument kunt u bij ons terecht. Wij werken enkel samen met “steenkappers” die werken volgens onze strikte methodologie.
We bespreken samen met u alle mogelijkheden en wensen.

Luisteren en gepaste oplossingen bieden behoort tot onze voornaamste taken om zo tot een persoonlijke en unieke uitvaart te komen.

Bij het heengaan van een familielid is het belangrijk dat u zich gesteund voelt
door een professionele begeleiding, goed advies en een menselijke en persoonlijke benadering.
Bij Rouwcentrum ter Heide staan wij u bij met raad en daad.
Wij nemen u zoveel mogelijk werk en praktische zaken uit handen, zodat u alle
tijd en gemoedsrust heeft om met uw overledene de laatste weg te bewandelen rekening houdende met uw wensen en uw eigen visie wat betreft het verloop van de uitvaart.

Wenst u uw uitvaart op voorhand te regelen?
Bij ons kunt u uw specifieke wensen voor de uitvaart kenbaar maken en vastleggen, wij staan u graag bij met raad en daad.
Deze voorafregeling kan zeer uitgebreid zijn, maar dat hoeft zeker niet. We kunnen u doorverwijzen naar een uitvaartverzekeraar.